Мнозина отбелязаха, че изглежда тазгодишното издание на Сървайвър“ е прокълнато.   Сякаш

...
Мнозина отбелязаха, че изглежда тазгодишното издание на Сървайвър“ е прокълнато.
 
Сякаш
Коментари Харесай

Наистина ли Филип Буков се разболя в „Сървайвър“?


Мнозина означиха, че наподобява тазгодишното издание на „ Сървайвър “ е прокълнато.

 

Сякаш не стига това, че сезонът не става за гледане съгласно към този момент някогашните му почитатели, а на всичкото от горната страна най-хубавият му участник, който до последно бе считан за сигурен победител, си потегля без време. Вероятно към този момент сте се досетили, че става въпрос за Филип Буков.

 

След няколкото припадъка на младия артист в Доминикана бе обявено изненадващо, че е отключил сърдечен проблем и се постанова да напусне надпреварата за оцеляване. Това се е случило напълно в точния момент, с цел да може артистът да се прибере в София за от дълго време плануван театър.

 



Здравенякът, който от години се занимава с рискови спортове, катери планини, плува с километри и е бил спаринг сътрудник на Тервел Пулев, стартира да припада в Доминикана. Актьорът влезе в болница по неотложност и показа, че се надява скоро да се върне назад в играта. Няколко дни по-късно обаче за голямо отчаяние на дребното останали фенове се оказа, че се постанова да се откаже. От думите му излиза наяве, че има сърдечен проблем, който се е отключил по време на присъединяване му в риалитито. Ако беше останал, евентуално щеше да се задълбочи и да бележи целия му живот отсега нататък.

Макар фенките му да останаха извънредно разочаровани, те въпреки всичко означиха, че здравето е преди всичко.

 

Съобщението за напускането му бе излъчено на 7 март, а на 14-ти, Буков има присъединяване в столичния спектакъл, дружно с сътрудниците си от „ Татковци “ Стоян Дойчев, Павел Иванов и Христо Пъдев, които играят комедийния театър „ Петък вечер “, за който продуцентът заяви, че към този момент няма билети, малко след припадъците на Буков. На 19-ти март актьорите ще играят представлението си в Лондон, а на 22-ри в столичен клуб. Странно по какъв начин всички тези събития са били планувани, при все, че е било ясно, че един от актьорите ще е в Доминикана по това време.

 

И до момента в който феновете на bTV към момента нямат явен отговор на въпроса дали Филип Буков в действителност е болен, то медията взе решение да пусне четирима нови участници.

Тук е мястото да напомним, че през 2009 година градоначалникът на Раднево Нончо Воденичаров издъхна откакто получи инфаркт по време на присъединяване в предаването. В този ред на мисли би било доста неприятна смешка и засегнатост към паметта на умрелия, в случай че някой си разреши да злоупотреби, симулирайки сходна обстановка.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР